Moderní nástroje pro podporu řízení studentských týmů, studentské spolupráce, sdílení znalostí a dokumentů - Kopp, Jakub; Albrecht, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce "Moderní nástroje pro podporu řízení studentských týmů, studentské spolupráce, sdílení znalostí a dokumentů" seznamuje čtenáře s oblastí studentské týmové spolupráce a sdílení znalostí. Práce poskytuje základní teoretické poznatky o spolupráci a charakteristice týmů. Teoretická část práce také zahrnuje stručnou typologii nástrojů. V praktické části práce jsou zjištěny požadavky studentů na nástroje pomocí dotazníkového šetření. Na základě výsledků šetření byly vybrány nástroje, které poté byly porovnány. Následně dva nejlépe hodnocené nástroje byly využity dvěma tříčlennými týmy v praxi. Pomocí dalšího dotazníkového šetření byla získána zpětná vazba od členů těchto týmů. Na základě zpětné vazby byl vybrán optimální nástroj, který pokrývá potřeby studentů při týmové spolupráci.
Vedoucí práce: Jakub Albrecht
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses