Zhodnocení finančního zdraví vybrané společnosti - Drbal, Lukáš (2015)
Obsahem diplomové práce je zhodnocení vývoje a aktuálního stavu finančního zdraví společnosti Conteg, spol. s r.o. za pomoci vybraných nástrojů finanční analýzy. Dále srovnání s konkurenční společností Tritón Pardubice, spol. s r.o. a s průměrnými hodnotami v odvětví. Součástí jsou také doporučení k případnému zlepšení finanční situace a zvýšení konkurenceschopnosti. Práce je rozdělena na dvě části. První část se věnuje teoreticko-metodologickému rámci a druhá část aplikuje popsané teoretické poznatky do praxe