Zhodnocení finančního zdraví vybrané společnosti - Drbal, Lukáš; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Matějková, Lenka (2015)
Obsahem diplomové práce je zhodnocení vývoje a aktuálního stavu finančního zdraví společnosti Conteg, spol. s r.o. za pomoci vybraných nástrojů finanční analýzy. Dále srovnání s konkurenční společností Tritón Pardubice, spol. s r.o. a s průměrnými hodnotami v odvětví. Součástí jsou také doporučení k případnému zlepšení finanční situace a zvýšení konkurenceschopnosti. Práce je rozdělena na dvě části. První část se věnuje teoreticko-metodologickému rámci a druhá část aplikuje popsané teoretické poznatky do praxe
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: finanční management; finanční analýza; srovnávací metody; konkurenceschopnost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; financial analysis; comparative methods; competitiveness; master's theses