Implementace CRM systému v advokátní kanceláři Havel, Holásek & Partners s.r.o. - Kadlečková, Veronika (2015)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na fenomén dnešní doby a popisuje téma "Implementace CRM systému v advokátní kanceláři Havel, Holásek & Partners s.r.o.". V teoretické části je vysvětleno, co se skrývá pod pojmem CRM, historický pohled, představení dodavatelů a dostupných systémů na českém trhu. Následně práce přechází do praktické části, kde představím advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners s.r.o., její záměr a jednotlivé fáze týkající se spuštění CRM systému. Na základě analýzy zhodnotím kladné a záporné stránky systému a navrhnu cenné rady pro jiné advokátní kanceláře a společnosti.