Analýza logistických procesů ve firmě L’Oréal ČR - Ivanytsya, Bohdana; Říhová, Zora, 1948-; Tománek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku procesního řízení a jejím hlavním cílem je provedení analýzy vybraných procesů v logistickém oddělení společnosti L'Oréal ČR. Analýza je podpořena dotazníkových šetřením mezi zaměstnanci oddělení, řízenými rozhovory s managementem a vlastním pozorováním průběhu procesů. Výsledkem této analýzy jsou graficky zmapované procesy a jejich podrobný popis. Na závěr jsou poskytnuta řešení pro zjištěné nedostatky a také manažerská doporučení pro zlepšení úrovně procesního řízení v logistickém oddělení. V teoretické části jsou vysvětleny termíny, jako je proces, vlastnosti a rozdělení procesů, metodiky pro analýzu podnikových procesů, procesní řízení a s ním spojená pozitiva a negativa. Praktická část je rozdělena do osmi kapitol, ve kterých je představena společnost, analýza vybraných procesů, shrnutí analýzy a doporučení pro každý z vybraných procesů.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses