Vztah člověka a stroje při provozu IS - Yuskou, Mikhail; Sigmund, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
V této bakalářské práci jsem se zaměřil na vztah člověka a stroje při provozování informačních systémů, roli lidského faktoru v IS a problémy, které vznikají při řízení a spravování informačního systému v podniku.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses