Imidž značky Kérastase Paris - Bláhová, Petra (2014)
Cieľom diplomovej práce je zistiť vnímanie značky Kérastase Paris spotrebiteľmi na českom a slovenskom trhu na základe dotazníkového šetrenia. Následne je zistený imidž značky Kérastase Paris porovnaný s identitou značky, s jej stratégiou a hodnotami. Charakterizovaný je typický zákazník značky a navrhnuté marketingová odporúčania pre značku. Ďalej sú v práci skúmané nákupné zvyklosti v oblasti vlasovej starostlivosti v SR a ČR.