Imidž značky Kérastase Paris - Bláhová, Petra; Koudelka, Jan; Novotná, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cieľom diplomovej práce je zistiť vnímanie značky Kérastase Paris spotrebiteľmi na českom a slovenskom trhu na základe dotazníkového šetrenia. Následne je zistený imidž značky Kérastase Paris porovnaný s identitou značky, s jej stratégiou a hodnotami. Charakterizovaný je typický zákazník značky a navrhnuté marketingová odporúčania pre značku. Ďalej sú v práci skúmané nákupné zvyklosti v oblasti vlasovej starostlivosti v SR a ČR.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses