Strategické opatřování informačních a komunikačních technologií v oblasti logistiky - Mikeš, Zdeněk (2015)
Cílem práce je posoudit současný stav na trhu informačních a komunikačních technologií, respektive softwarových systémů ovlivňujících logistiku v rámci podniků: "Enterprise Resource Planning" ("ERP"), Supply Chain Management ("SCM") a Warehouse Management Systems ("WMS") a následně porovnat předložený popis činnosti procesu strategického opatřování s praxí v podobě projektového řízení při uvažování celkových nákladů na vlastnictví po dobu životního cyklu opatřovaného ERP.