Riziká využívania cloudových technológií v podnikovom prostredí - Hrnčárová, Iveta (2014)
Táto práca je zameraná na cloudové technológie a ich čoraz väčšie zasadzovanie do podnikovej sféry naprieč odvetviami. Vychádza z vymedzených a pomenovaných rizík cloudových technológií ako celku. Na túto časť nadväzuje samotné rozdelenie segmentov podnikania s vymedzenými špecifikami pre dané oblasti, ich výzvami, možnosťami ich riešenia v cloude a rizikami, s ktorými sa spoločnosti v takomto prípade veľmi pravdepodobne stretnú. Každá kapitola obsahuje zhrnutie zisteného a návrh prijateľných riešení.