Riziká využívania cloudových technológií v podnikovom prostredí - Hrnčárová, Iveta; Pour, Jan; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Táto práca je zameraná na cloudové technológie a ich čoraz väčšie zasadzovanie do podnikovej sféry naprieč odvetviami. Vychádza z vymedzených a pomenovaných rizík cloudových technológií ako celku. Na túto časť nadväzuje samotné rozdelenie segmentov podnikania s vymedzenými špecifikami pre dané oblasti, ich výzvami, možnosťami ich riešenia v cloude a rizikami, s ktorými sa spoločnosti v takomto prípade veľmi pravdepodobne stretnú. Každá kapitola obsahuje zhrnutie zisteného a návrh prijateľných riešení.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses