Kreativní účetnictví - Bartoňová, Tereza; Ašenbrenerová, Petra; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce "Kreativní účetnictví" se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů spojených s touto problematikou, dále vymezení nejfrekventovanějších metod kreativního účetnictví, popis pachatele, motivace, demotivace a na závěr první kapitoly způsoby boje proti kreativnímu účetnictví. V dalších kapitolách se zaměřuji na podvodné jednání v účetnictví, jejich kategorizací a výskytem v praxi. K závěru mé práce se zmiňuji stručně o hospodářské kriminalitě v České republice a o nejznámějších účetních skandálech ve světě.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses