Analýza softwarových nástrojů pro podporu spolupráce v týmu - Čermák, Lukáš; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pražský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce je zaměřena na analýzu softwarových nástrojů, které dokáží podpořit spolupráci v rámci malé skupiny nebo i velké firmy. Cílem práce je charakterizace činnosti spolupráce a popis technologií, funkcí a principů, které tyto nástroje využívají, analýza 3 zvolených softwarových nástrojů a vypracování rozhodovacího nástroje pro budoucí i současné vedoucí týmových projektů a úloh. Těchto cílů bylo dosaženo díky poznatkům z prostudovaných materiálů a průzkumem jednotlivých nástrojů a jejich funkcí. Přínosem této práce je nejen komplexní pohled na softwarové nástroje pro spolupráci, ale i vytvoření inspirace pro budoucí analýzy tohoto druhu. Dalším přínosem je vytvoření materiálu pro vedení firem nebo projektovým vedoucím pro výběr a nasazení vhodného nástroje a materiálu, který zasvětí do problematiky moderních technologií v oblasti spolupráce.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses