Finančná analýza firmy DHL Information Services (Europe), s.r.o - Pappová, Danica (2015)
Práca sa zaoberá finančnou analýzou spoločnosti DHL Information Services (Europe), s.r.o. v rokoch 2011 a 2012. Primárnym cieľom tejto bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti podľa stanovených kvalitatívnych a kvantitatívnych kritérií. V metodickej časti je definovaný význam finančnej analýzy spolu so základnými metodickými nástrojmi. Aplikačná časť je zameraná na samotnú analýzu jednotlivých ukazovateľov a predikciu pomocou bonitných a bankrotných modelov, pričom samostatná kapitola je venovaná analýze vnútropodnikových výkazov.