Finančná analýza firmy DHL Information Services (Europe), s.r.o - Pappová, Danica; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práca sa zaoberá finančnou analýzou spoločnosti DHL Information Services (Europe), s.r.o. v rokoch 2011 a 2012. Primárnym cieľom tejto bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti podľa stanovených kvalitatívnych a kvantitatívnych kritérií. V metodickej časti je definovaný význam finančnej analýzy spolu so základnými metodickými nástrojmi. Aplikačná časť je zameraná na samotnú analýzu jednotlivých ukazovateľov a predikciu pomocou bonitných a bankrotných modelov, pričom samostatná kapitola je venovaná analýze vnútropodnikových výkazov.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses