Procesní analýza studentské organizace AIESEC Praha - Krotký, Vojtěch (2014)
Práce se věnuje vyřešení problému, který vzniká převážně častou obnovou členů, za pomoci procesní analýzy a implementací procesního řízení v neziskové organizaci AIESEC Praha. Zaměřením teoretické části je představení procesního řízení a souvisejících pojmů. Úvod praktické části pojednává o organizaci, její kultuře a zákonech souvisejících s hlavními procesy, společně s kulturou organizace a zákony souvisejícími s hlavními procesy. Následující strategická analýza je základem pro identifikaci jednotlivých procesů. Procesní analýza je hlavní částí diplomové práce a obsahuje popis některých hlavních procesů organizace. Ke konci práce je představena databáze znalostí Tiki, závěr a konečné zhodnocení.