Finanční analýza a finanční plán společnosti Pegas Nonwovens - Ďurčík, Richard (2015)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti Pegas Nonwovens, S. A. pro roky 2008 -- 2013 a následné sestavení finančního plánu. Práce je rozdělena do třech částí. V části první je představena samotná společnost a její historie. V druhé části je provedena finanční analýza zvolených poměrových ukazatelů. V části třetí jsou vymezeny strategické záměry společnosti a sestaven finanční plán pro roky 2014 -- 2017. Závěr obsahuje shrnutí a krátké zhodnocení finanční situace analyzované společnosti.