Finanční analýza a finanční plán společnosti Pegas Nonwovens - Ďurčík, Richard; Hrdý, Milan; Bobek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti Pegas Nonwovens, S. A. pro roky 2008 -- 2013 a následné sestavení finančního plánu. Práce je rozdělena do třech částí. V části první je představena samotná společnost a její historie. V druhé části je provedena finanční analýza zvolených poměrových ukazatelů. V části třetí jsou vymezeny strategické záměry společnosti a sestaven finanční plán pro roky 2014 -- 2017. Závěr obsahuje shrnutí a krátké zhodnocení finanční situace analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses