Financování a účetnictví státní příspěvkové organizace Dům zahraniční spolupráce se zaměřením na financování Programu celoživotního učení - Hrbková, Lucie (2015)
Cílem práce je specifikovat účetní postupy, kterými se řídí státní příspěvkové organizace, se zaměřením na ty, které zřizuje Ministerstvo školství, analyzovat hospodaření státní příspěvkové organizace Dům zahraniční spolupráce v období 2011 - 2013, rozebrat, jakým způsobem probíhalo financování Programu celoživotního učení v roce 2013 a zjistit průběh Programu celoživotního učení v období 2007 - 2013 na Vysoké škole ekonomické v Praze.