Financování a účetnictví státní příspěvkové organizace Dům zahraniční spolupráce se zaměřením na financování Programu celoživotního učení - Hrbková, Lucie; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem práce je specifikovat účetní postupy, kterými se řídí státní příspěvkové organizace, se zaměřením na ty, které zřizuje Ministerstvo školství, analyzovat hospodaření státní příspěvkové organizace Dům zahraniční spolupráce v období 2011 - 2013, rozebrat, jakým způsobem probíhalo financování Programu celoživotního učení v roce 2013 a zjistit průběh Programu celoživotního učení v období 2007 - 2013 na Vysoké škole ekonomické v Praze.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses