Analýza vlivu nových bank na bankovní trh v ČR - Coufal, David (2015)
Bakalářská práce se zabývá novými trendy v bankovním sektoru jako například digitalizací bankovnictví, komoditizací bankovních produktů a rostoucí konkurencí mezi bankami. V praktické části je porovnání výhodnosti běžných a spořicích účtů vybraných bank a dále nabídka moderních technologií daných bank s přihlédnutím k ziskovosti bank. V závěru je hodnocen přínos a rizika spojená se vstupem nových bank do českého bankovního sektoru.