Analýza vlivu nových bank na bankovní trh v ČR - Coufal, David; Teplý, Petr, 1977-; Rybák, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá novými trendy v bankovním sektoru jako například digitalizací bankovnictví, komoditizací bankovních produktů a rostoucí konkurencí mezi bankami. V praktické části je porovnání výhodnosti běžných a spořicích účtů vybraných bank a dále nabídka moderních technologií daných bank s přihlédnutím k ziskovosti bank. V závěru je hodnocen přínos a rizika spojená se vstupem nových bank do českého bankovního sektoru.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses