Analýza a optimalizace procesů testování SW na vybraném IT oddělení mezinárodní finanční instituce - Mrázek, Štěpán; Říhová, Zora, 1948-; Dvořák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tématem této diplomové práce je analýza procesů testování softwaru na vybraném IT oddělení v mezinárodní finanční instituci a jejich následná optimalizace na základě nalezených nedostatků. K lepší orientaci v práci je nejdříve popsána problematika testování softwaru obecně. Následuje vysvětlení pojmu podnikový proces a popis notace pro modelování procesů, která je použitá v práci. V další části práce je představeno zkoumané vývojové oddělení, popsány aplikace, které pod něj spadají, a následně je analyzován současný stav testování. Na základě nedostatků nalezených v průběhu analýzy jsou popsány návrhy na zefektivnění procesů testování.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses