Bonitní a bankrotní modely v praxi - Sich, Olena (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá bankrotními a bonitními modely index IN05, Edmister model, Fulmer H-skóre a Altmanovo Z-skóre. Cílem je zjistit, který z modelů má nejlepší přesnost pro malé a střední české podniky. Práce je rozdělená na dvě části: V metodické části budou představeny jednotlivé modely, jejich charakteristiky a postup výpočtu. V praktické části budou vybrané bankrotní a bonitní modely aplikovány na vzorku 20 českých malých a středních podniků v úpadku.