Bonitní a bankrotní modely v praxi - Sich, Olena; Menčlová, Barbora; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá bankrotními a bonitními modely index IN05, Edmister model, Fulmer H-skóre a Altmanovo Z-skóre. Cílem je zjistit, který z modelů má nejlepší přesnost pro malé a střední české podniky. Práce je rozdělená na dvě části: V metodické části budou představeny jednotlivé modely, jejich charakteristiky a postup výpočtu. V praktické části budou vybrané bankrotní a bonitní modely aplikovány na vzorku 20 českých malých a středních podniků v úpadku.
Vedoucí práce: Barbora Menčlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses