Poplatková politika bank - Zadražilová, Lucie; Radová, Jarmila; Bártová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou poplatkové politiky bank v České republice na úrovni mezinárodní, národní a mezibankovní. Vedle obecné charakteristiky podává řadu analýz a komparací za pomoci absolutních i relativních ukazatelů. Cílem práce je komparace poplatkové politiky na všech třech úrovních a vymezení postavení bankovních poplatků, jejich významu a dalších souvislostí. K dosažení cílů jsou vedle metod analýzy a komparace využity nástroje deskripce, pro uvedení do problematiky, a syntéza a dedukce pro vyvození závěrů. Diplomová práce není klasicky rozdělena do teoretické a praktické části, ale nabízí komplexní obecný přehled problematiky, aktuálních otázek a trendů bankovních poplatků, jež jsou vždy v závěru kapitoly potvrzeny či vyvráceny empirickými studiemi či analýzami. Přínosem této práce je podání komplexní nezaujaté analýzy bankovních poplatků z co nejrozsáhlejšího úhlu pohledu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses