Nástroje strategického riadenia v AIESEC Praha - Angelovič, Juraj; Matyáš, Ondřej, 1979-; Beran, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cieľom práce je kriticky zhodnotiť používanú sústavu nástrojov riadenia študentskej organizácie AIESEC Praha. V práci sú rozobrané otázky poslania organizácie a jej strategického riadenia, najmä pomocou systému Balanced Scorecard. Ďalej sú definované pojmy ako kritické faktory úspechu a kľúčové indikátory výkonnosti, ktoré sú skúmané v jednotlivých fázach vývoja strategickej mapy Balanced Scorecard AIESEC Praha s dôrazom na ich medziročné zmeny, konzistenciu a previazanosť s ostatnými nástrojmi riadenia organizácie, jej vnútorným vývojom a vývojom externého prostredia. V závere je popísaný návrh kvalitatívne lepšieho systému sústavy nástrojov riadenia AIESEC Praha s ohľadom na uvedené ciele. Dôraz je tiež kladený na podmienky použitia sústavy nástrojov riadenia a faktory, ktoré ďalej ovplyvňujú jej vývoj.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses