Metodika hodnocení dodavatelů v DURA Automotive - Bednář, Petr (2015)
Bakalářská práce se zabývá metodikou hodnocení dodavatelů nepřímého materiálu a služeb v konkrétní firmě, která působí v automobilovém průmyslu. Cílem práce je vytvoření podkladů pro hodnocení dodavatelů nepřímého materiálu a služeb pro praktické využití. Teoretická část obsahuje souhrn teoretických východisek zdrojů a popis jednotlivých metod. Praktická část obsahuje metody a potřebné dokumenty pro hodnocení dodavatelů nepřímého materiálu a služeb.