Metodika hodnocení dodavatelů v DURA Automotive - Bednář, Petr; Vinš, Marek; Skalová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá metodikou hodnocení dodavatelů nepřímého materiálu a služeb v konkrétní firmě, která působí v automobilovém průmyslu. Cílem práce je vytvoření podkladů pro hodnocení dodavatelů nepřímého materiálu a služeb pro praktické využití. Teoretická část obsahuje souhrn teoretických východisek zdrojů a popis jednotlivých metod. Praktická část obsahuje metody a potřebné dokumenty pro hodnocení dodavatelů nepřímého materiálu a služeb.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses