Analýza procesu plánování tras distribučního centra Kaufland - Krausová, Alena (2015)
Cílem teoretické části práce bylo seznámit se s pojmy, které souvisí s logistickými operacemi. Jaké důležité otázky musí člověk řešit, pokud zvažuje možnost skladování. Zdali má tuto službu outsourcovat nebo ne. Dále jaké faktory vstupují do řešení rozvržení skladu a podle čeho se volí vybavení skladu. V praktické části jsem si zvolila za cíl práce zanalyzovat model plánování tras v DC Kaufland Modletice. Důležitým úkolem bylo zjistit, jaké všechny faktory mohou ovlivnit celý model plánování tras a jaký to má celkový dopad na chod skladu. Tyto faktory byly postupně rozepsány a vztaženy na jeden konkrétní případ z prostředí DC Kaufland Modletice. Během práce jsou uvedeny inkrementální zlepšovací návrhy, ale i jedno radikálnější, které by vyřešilo konkrétní příklad.