Analýza procesu plánování tras distribučního centra Kaufland - Krausová, Alena; Vinš, Marek; Říha, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem teoretické části práce bylo seznámit se s pojmy, které souvisí s logistickými operacemi. Jaké důležité otázky musí člověk řešit, pokud zvažuje možnost skladování. Zdali má tuto službu outsourcovat nebo ne. Dále jaké faktory vstupují do řešení rozvržení skladu a podle čeho se volí vybavení skladu. V praktické části jsem si zvolila za cíl práce zanalyzovat model plánování tras v DC Kaufland Modletice. Důležitým úkolem bylo zjistit, jaké všechny faktory mohou ovlivnit celý model plánování tras a jaký to má celkový dopad na chod skladu. Tyto faktory byly postupně rozepsány a vztaženy na jeden konkrétní případ z prostředí DC Kaufland Modletice. Během práce jsou uvedeny inkrementální zlepšovací návrhy, ale i jedno radikálnější, které by vyřešilo konkrétní příklad.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses