Stanovení hodnoty firmy Adelita, s. r. o. - Polách, Petr (2014)
Cílem práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Adelita, s. r. o. ke dni 1. 1. 2015 pro management firmy za účelem případného odprodeje části nebo celého podniku. V teoretické části je představena metodologie ocenění, v praktické pak provedena finanční a strategická analýza oceňovaného podniku, sestaven finanční plán a provedeno ocenění pomocí metody diskontovaných peněžních toků.