Stanovení hodnoty firmy Adelita, s. r. o. - Polách, Petr; Scholleová, Hana, 1964-; Kouklík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Adelita, s. r. o. ke dni 1. 1. 2015 pro management firmy za účelem případného odprodeje části nebo celého podniku. V teoretické části je představena metodologie ocenění, v praktické pak provedena finanční a strategická analýza oceňovaného podniku, sestaven finanční plán a provedeno ocenění pomocí metody diskontovaných peněžních toků.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses