Audit řízení lidských zdrojů - Sikorová, Lenka (2014)
Diplomová práce se věnuje problematice auditu řízení lidských zdrojů a jeho aplikaci v konkrétní firmě. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy audit, audit řízení lidských zdrojů, je vymezeno postavení HR systému v organizaci, popsány hlavní úkoly a role personálního útvaru a popis situace v ČR. V praktické části je popsána společnost, kde byl HR audit proveden, postup celého auditu a jeho výstupy v podobě nálezů a doporučení.