Audit řízení lidských zdrojů - Sikorová, Lenka; Stříteský, Marek; Pavelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se věnuje problematice auditu řízení lidských zdrojů a jeho aplikaci v konkrétní firmě. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy audit, audit řízení lidských zdrojů, je vymezeno postavení HR systému v organizaci, popsány hlavní úkoly a role personálního útvaru a popis situace v ČR. V praktické části je popsána společnost, kde byl HR audit proveden, postup celého auditu a jeho výstupy v podobě nálezů a doporučení.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses