Islámské bankovnictví - Němec, Jan; Radová, Jarmila; Kalabis, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce na téma "Islámské bankovnictví" je zaměřena na představení základních principů islámů, které upravují činnost islámských bank. Dále se zaměřuje na techniky financování a bankovní produkty, které tyto banky využívají. V další části porovnává islámské a konvenční bankovnictví. Poslední část pojednává a možném vývoji islámského bankovnictví a jeho konkurenceschopnosti.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses