Ekonomická analýza podniku Sécheron Tchequie spol. s r.o. - Stloukalová, Zdeňka; Klečka, Jiří, 1966-; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce na téma "Ekonomická analýza podniku Sécheron Tchequie spol. s r.o." hodnotí ekonomickou situaci podniku v letech 2009 -- 2013. V úvodní části je představeno téma diplomové práce a vymezen cíl. Metodologická část popisuje ekonomickou analýzu, její uživatele a zdroje informací. Dále se zabývá základními metodami, jako jsou analýza absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, bilanční pravidla, souhrnné indexy hodnocení, bonitní a bankrotní modely a porovnání podniku s odvětvím pomocí Spider analýzy. V praktické části je nejprve představena analyzovaná společnost, po té jsou jednotlivé metody ekonomické analýzy aplikovány na konkrétní podnik. Na závěr je zhodnocena ekonomická situace podniku na základě dosažených výsledků z praktické části.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses