Ocenenie spoločnosti SYNER, s. r. o. - Gergelyová, Jana (2014)
Predmetom tejto diplomovej práce je zanalyzovať finančné zdravie spoločnosti SYNER, s. r. o., a stanoviť trhovú hodnotu spoločnosti na základe verejne dostupných informácií. Hodnota spoločnosti by mala poskytnúť dôležitú informáciu pre majiteľov, či pristúpiť k navrhovanému prevzatiu spoločnosti zahraničným investorom alebo ponuku odmienuť. Teoretická časť diplomovej práce popisuje postupy a metodiku oceňovania, praktická časť následne predstavenie spoločnosti, finančnú a strategickú analýzu a samotné ocenenie spoločnosti.