Ocenenie spoločnosti SYNER, s. r. o. - Gergelyová, Jana; Kislingerová, Eva, 1950-; Vápeník, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Predmetom tejto diplomovej práce je zanalyzovať finančné zdravie spoločnosti SYNER, s. r. o., a stanoviť trhovú hodnotu spoločnosti na základe verejne dostupných informácií. Hodnota spoločnosti by mala poskytnúť dôležitú informáciu pre majiteľov, či pristúpiť k navrhovanému prevzatiu spoločnosti zahraničným investorom alebo ponuku odmienuť. Teoretická časť diplomovej práce popisuje postupy a metodiku oceňovania, praktická časť následne predstavenie spoločnosti, finančnú a strategickú analýzu a samotné ocenenie spoločnosti.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses