Ekonomika sportovního oddílu - Pleticha, Jan; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kuchár, Róbert (2015)
Cílem této diplomové práce je analyzovat situaci sportovního klubu působícího v ekonomickém prostředí České republiky. Důležitou součástí celkové analýzy klubu je pohled na hospodaření a koloběh finančních zdrojů. Stěžejní částí diplomové práce je podrobný přehled získávání finančních prostředků na chod sportovního klubu, a to z dotačních programů, od soukromých sponzorů a z členských příspěvků. Po zhodnocení příjmové části následuje přehled nákladové části a celkové zhodnocení finančního koloběhu ve sportovním klubu
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: ekonomika sportu; sportovní kluby; management [obor dipl. práce]; příprava mládeže; diplomové práce; sports economics; sports clubs; master's theses