Optimalizace manažerského informačního systému konkrétní společnosti - Prchlík, Vladimír; Matyáš, Ondřej, 1979-; Boučková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá optimalizací ve vybraných oblastech manažerského informačního systému na příkladu konkrétní společnosti. Cílem je optimalizace vybraných oblastí systému, které byly zvoleny ve spolupráci se společností. Výsledkem této práce je navržení systému výstupů, metrik a klíčových ukazatelů výkonnosti. Ty prostřednictvím manažerského informačního systému, informují uživatele o výkonnosti podniku a umožní mu zájmové oblasti sledovat, analyzovat a řídit. Hlavní zájmovou oblastí je vykazování sortimentu z pohledu společnosti a jejich poboček. Práce během optimalizace výstupů manažerského informačního systému řeší očištění dat od sezónnosti, zdokonalení kalkulačního systému a chování sortimentu.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses