Využití metody Lean Start-up při spuštění online projektu - Sansalová, Sabeha (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na popis metody Lean Startup, na popis možných postupů její aplikace na praktickém příkladu a na stručné porovnání s alternativními metodami vývoje softwarového produktu. Cílem práce je formulace doporučení pro užití metody pro podnikání v prostředí internetu