Využití metody Lean Start-up při spuštění online projektu - Sansalová, Sabeha; Kincl, Tomáš, 1979-; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na popis metody Lean Startup, na popis možných postupů její aplikace na praktickém příkladu a na stručné porovnání s alternativními metodami vývoje softwarového produktu. Cílem práce je formulace doporučení pro užití metody pro podnikání v prostředí internetu
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: elektronické podnikání; management [obor dipl. práce]; lean startup; diplomové práce; electronic business; master's theses