Návrh marketingové komunikace pro start-up Acapica - Amlerová, Johana (2021)
Diplomová práce se zaměřuje na vypracování návrhu marketingové komunikace pro start-up Acapica. Cílem je zmapovat, jak pro tento start-up nejlépe nastavit marketingovou komunikaci, aby byla efektivně oslovena cílová skupina, a na základě těchto zjištění ji navrhnout. V teoretické části jsou shrnuty dosavadní poznatky z oblasti marketingu, zejména marketingové komunikace, a jsou zde popsány nástroje komunikačního mixu. V praktické části je nejprve popsána metodika práce a kvalitativní výzkum, který měl formu hloubkových rozhovorů. Navazuje popis samotného start-upu a odvětví, který zahrnuje SWOT analýzu. Následně je provedena analýza dat, a to podle jednotlivých témat. Na základě teoretických poznatků a dat z kvalitativního výzkumu je na závěr navržena marketingová komunikace.