Návrh marketingové komunikace pro start-up Acapica - Amlerová, Johana; Mareš, Jan, 1986-; Konečný, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se zaměřuje na vypracování návrhu marketingové komunikace pro start-up Acapica. Cílem je zmapovat, jak pro tento start-up nejlépe nastavit marketingovou komunikaci, aby byla efektivně oslovena cílová skupina, a na základě těchto zjištění ji navrhnout. V teoretické části jsou shrnuty dosavadní poznatky z oblasti marketingu, zejména marketingové komunikace, a jsou zde popsány nástroje komunikačního mixu. V praktické části je nejprve popsána metodika práce a kvalitativní výzkum, který měl formu hloubkových rozhovorů. Navazuje popis samotného start-upu a odvětví, který zahrnuje SWOT analýzu. Následně je provedena analýza dat, a to podle jednotlivých témat. Na základě teoretických poznatků a dat z kvalitativního výzkumu je na závěr navržena marketingová komunikace.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses