Marketingová strategie komunikace v online prostředí pro neziskovou organizaci - Šimůnek, Jaroslav; Stříteský, Václav; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se věnuje tvorbě online marketingové strategie pro neziskovou organizaci, jejímž posláním je formou domácího hospice poskytovat paliativní péči a šířit osvětu o tom, že smrt je přirozenou součástí života. K druhému cíli ji mohou pomáhat online nástroje, stejně tak jako servisnímu cíli, tedy úspěšnému fundraisingu. Práce analyzuje současné aktivity v online prostředí a přidává pokročilejší analýzu klíčových slov. Na základě analýz stanovuje skrze model STDC strategii komunikace. Analýza klíčových slov slouží k reaktivaci účtu Google Ad Grants, který změnil pravidla používání, a jeho řízení tak klade na marketingové specialisty vyšší nároky. Dále bylo zjištěno, že využívání smart kampaní, které mohou působit jako snadné řešení, nemusí přinášet prakticky žádné výsledky. Na závěr práce přidává operativní plán komunikace pro následující období.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses