Rovnováha pracovného a osobného života mužov a žien v období pandémie - Vokorokosová, Theopula; Honsová, Pavlína; Čada, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Práca sa zaoberá skĺbením pracovného a osobného života mužov a žien počas výskytu pandémie Covid-19. Cieľom práce je zistiť, aká je rovnováha pracovného a osobného života mužov a žien v období pandémie. Vedľajším cieľom práce je priblížiť čitateľovi pocity respondentov spájajúce sa s ich životom počas mimoriadneho pandemického obdobia. Pre účely výskumu bola využitá metóda dotazníkového šetrenia. Výsledky poukazujú na to, že medzi mužmi a ženami neexistuje štatistický rozdiel v ich rovnováhe pracovného a osobného života. Práca je ale okrem kvantitatívnych dát obohatená aj o kvalitatívne dáta, na základe ktorých sa dá usúdiť, že pandémia Covid-19 má do veľkej miery vplyv na ľudí a to či už po negatívnej alebo pozitívnej stránke v závislosti od subjektívneho vnímania danej situácie jednotlivcom.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses