Návrh digitální marketingové strategie pro Českou triatlonovou asociaci - Kuncl, Šimon; Andera, Michal, 1984-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Česká triatlonová asociace se dlouhodobě potýká s nekoncepční aktivitou napříč digitálními kanály. Nynější stav je dílem povětšinou náhodných manažerských rozhodnutí provedených v průběhu let. Úplně chybí práce s dostupnými daty. Potřeby stakeholderů, triatlonové komunity a zájemců o sport nejsou reflekto-vány. Cílem diplomové práce bylo vytvoření dlouhodobé digitální strategie, kte-rá bude odpovídat potřebám jednotlivých segmentů. Na základě analýzy cílové skupiny a stávajícího stavu kanálů byla vypracována dlouhodobá digitální mar-ketingová strategie, která pomůže ČTA plnit cíle organizace.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses