Udržitelná móda a udržitelný prodejce očima českých zákazníků - Bartók, Július; Andera, Michal, 1984-; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se zabývá udržitelnou módou a výzkumem optimální podoby její prezentace na produktových stránkách e-shopů. Popisuje vývoj udržitelné módy a její význam pro změnu textilního průmyslu. Věnuje se také metodám testování malých změn uživatelského rozhraní webových stránek. Cílem práce je prostřednictvím uživatelského výzkumu popsat, jaká jsou očekávání a rozhodovací kritéria zákazníků při online nákupu udržitelné módy a na základě získaných dat sestavit doporučení pro úpravu online prezentace produktů na e-shopech s udržitelnou módou, včetně optimalizace produktových stránek konkrétního prodejce. Výzkum probíhal formou experimentu s mezisubjektovým designem dotazníkového šetření. Na základě získaných poznatků bylo sestaveno 15 doporučení pro optimalizaci produktových stránek prodejců udržitelné módy. Byla také navržena nová koncepce produktových stránek konkrétního prodejce, která je připravena na implementaci.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses