Inovace marketingové strategie pro vybraný startup - Pekárek, Václav; Mareš, Jan, 1986-; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této diplomové práce je navržení inovativní udržitelné marketingové strategie pro vybraný startup, která bude podporovat růst společnosti. Práce vnímá zákaznickou spokojenost jako základní předpoklad udržitelného růstu a efektivního získávání nových klientů. V rámci výzkumu se zabývá rozdílem mezi očekávanou a vnímanou kvalitou poskytovaných služeb zákazníky společnosti pomocí GAP analýzy. Pro zkoumání zákaznické spokojenosti a loajality dále využívá metodiky NPS, kterou integruje do dlouhodobého řízení vztahů se zákazníky. Z hlediska výkonnostního marketingu rozebírá efektivitu jednotlivých nástrojů komunikačního mixu a využití alternativních akvizičních nástrojů ve formě doporučení a affiliate marketingu. Práce též dává důraz na metody a nástroje práce s daty uvnitř společnosti. Pojmenovává výkonnostní ukazatele, které je třeba sledovat pro tvorbu ziskové marketingové strategie a navrhuje procesy, jak tyto ukazatele zjišťovat.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses